DSC00054.jpg
Balk-website.png
Terug bij het vertrouwde nest

Terugkeer van een oud-collega Sjors Pals

Met veel enthousiasme en trots mogen we melden dat per 1 augustus onze collega Sjors Pals is teruggekeerd bij Bright Cubes! Sjors is een gewaardeerd lid van de Cloud en Security unit en we zijn blij dat hij ons team komt versterken.

Als Lead Developer en Senior DevOps engineer heeft Sjors zijn passie voor techniek en innovatie handen en voeten kunnen geven. Hij heeft veel ervaring met ontwikkelen van software in het multimedia en web domein en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround DevOps engineer.

Als DevOps engineer bevindt hij zich op het snijvlak van software, infrastructuur, security en data. Hij heeft affiniteit en ervaring met beveiliging, performance en privacyvraagstukken. Als persoon wordt hij als communicatief sterk, innovatief, betrokken en enthousiast ervaren. Hierdoor is hij in staat om mensen mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en kan hij schakelen met alle lagen binnen een organisatie. Zijn ambitie is om zich de komende jaren verder te ontwikkelen op het gebied van development in Cloud oplossingen en big data.

Sjors, we zijn heel blij met je (terug)komst en wensen je veel plezier en succes bij Bright Cubes!

DSC00065.jpg

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents