Tommy-en-Sjors-microsoft-trainers.jpg
Balk-website.png
Proficiat met het behalen van dit certificaat

Tommy en Sjors Microsoft Certified Trainers

We zijn trots om te delen dat onze eigen Sjors Pals en Tommy onlangs de training tot Certified Technical Trainer hebben gevolgd aan het gerenommeerde instituut Competia. Deze intensieve training bestond uit vijf volledige dagen op locatie en omvatte zowel theoretische als praktische componenten. Na het succesvol afronden van het theoretische en praktijkexamen, hebben Sjors en Tommy nu een CTT+ certificaat waarmee ze gecertificeerd zijn voor het geven van technische trainingen over de hele wereld en in verschillende systemen.

Als Certified Technical Trainer is het mogelijk om bij Microsoft een aanvraag in te dienen om een certified trainer te worden en daarmee toegang te krijgen tot de volledige databank van Microsoft met al het lesmateriaal. Op deze manier kunnen onze trainers namens Microsoft gecertificeerde trainingen verzorgen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort bij Bright Cubes beginnen met de AZ900-training van onze eigen Sjors Pals. We hebben veel ideeën voor toekomstige trainingen en we zijn ervan overtuigd dat de kennis en vaardigheden van onze gecertificeerde trainers ons in staat zullen stellen om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten.

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een training of meer wilt weten over de mogelijkheden binnen Bright Cubes, stuur dan even een mailtje.

Tommy-en-Sjors-microsoft-trainers.jpg

Meer nieuwsitems!

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!