Balk-website.png
Workshop

Azure Container Apps als DevOps agents

Workshop 15 mei: Azure Container Apps als DevOps agents

Je bent van harte uitgenodigd voor onze workshop "Azure Container Apps als DevOps agents" op 15 mei om 17.00 uur. Deze workshop biedt een diepgaande verkenning van Azure Container Apps.

In Azure kun je vrij eenvoudig een omgeving neerzetten die je afschermt door middel van IP whitelisting. Maar wat nu als je de hele omgeving private wilt maken? In deze kennis sessie nemen wij je mee in het private maken van je omgeving door gebruik te maken van Private Endpoints en Private DNS resources. Het private maken van een omgeving betekent ook dat je vanuit Azure DevOps connectiviteit mist richting het platform. Dit is op te lossen door de Azure DevOps agents in het private netwerk zelf te hosten. Door hiervoor gebruik te maken van Azure Container Apps kunnen we de agents containeriseren en schalen naarmate gebruik, door gebruik te maken van de KEDA autoscaler functionaliteit. In deze sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

•    Azure Private Endpoints en Azure Private DNS
•    Azure Container Apps als DevOps agents

Gelieve te bevestigen of je aanwezig zult zijn door te je aan te melden via onderstaand contactformulier. Als je specifieke vragen hebt die je graag behandeld zou willen zien tijdens de workshop, voel je vrij om deze vooraf te delen.

We kijken ernaar uit je op 15 mei te verwelkomen voor een inspirerende en leerzame sessie.

Programma 15 mei: 
17:00 - 17:30: Inloop en ontvangst 
17:30 - 18:15: Buffet   
18:15 - 20:00: Workshop Azure Container Apps als DevOps agents 
20:00:             Napraten met een drankje 

Wil jij deelnemen of benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in ontwikkeling van personeel voor jouw organisatie of team? Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van training het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents