Balk-website.png
Klaar voor een duurzame toekomst met de Sustainability Scan.

Think Green met Bright Cubes

Stappen naar een Duurzame Organisatie

1. Kennismaken

Dit is het startpunt van onze samenwerking. Samen bespreken we hoe sustainability waarde kan toevoegen voor u en uw organisatie.

2. Scope Bepalen

Elke organisatie is uniek, daarom is het essentieel om de scope van het IT sustainability onderzoek nauwkeurig af te bakenen. Dit zorgt voor een gerichte en efficiënte aanpak.

3. Onderzoek

Onze experts op het gebied van IT, organisatiestructuren en duurzaam - heid worden ingezet om een diepgaand onderzoek uit te voeren. Hierbij kijken we naar de huidige stand van zaken en verbeterpunten.

4. Workshops

Tijdens interactieve sessies bespreken we samen de resultanten van het onderzoek. We kijken niet alleen naar de output, maar evalueren ook de ook de doelen en toekomstvisie op het gebied van duurzaamheid.

5. Advies

Na een grondige analyse is ons doel om concrete verbeteracties voor te stellen die in lijn liggen met de drie pijlers van duurzaamheid: People, Planet & Profit. Samen werken we aan een groenere toekomst.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Alex-ZA-min.png

Alex Verstappen - Directielid

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op alex.verstappen@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.