Balk-website.png
Zweet & spierpijn!

Bright Vitality in Action

Samen Bootcampen!

Op 18 oktober hebben we met trots ons Bright Vitality Program gelanceerd tijdens een informatieve Lunch & Learn sessie op ons kantoor. Gedurende deze bijeenkomst hebben we uitgelegd waarom Bright Cubes dit programma heeft geïntroduceerd en welke voordelen het kan bieden aan onze collega’s.

Afgelopen week kwam een enthousiaste groep collega’s bijeen voor een intense Boot Camp training, als onderdeel van het Bright Vitality Program. Deze energieke sessie werd geleid door een ervaren professional, die op creatieve wijze gebruikmaakte van de omgeving om een intensieve en uitdagende workout te creëren. Tijdens de training werden specifieke aandachtspunten benadrukt die relevant zijn voor collega’s die veelal zittend werk verrichten.

De trainer zorgde ervoor dat elke deelnemer op zijn eigen niveau actief was, terwijl tegelijkertijd iedereen werd uitgedaagd om zijn of haar grenzen te verkennen. De nadruk lag op gecontroleerde inspanning, waarbij deelnemers werden aangemoedigd om net een stapje verder te gaan.

Na de intensieve training genoten we als team van een gezamenlijke Sushi schotel op kantoor, waarbij gelachen werd en we vooruitkeken naar de onvermijdelijke spierpijn die de volgende dag zou volgen.

Ben je nieuwsgierig naar ons Bright Vitality programma en wil je meer weten over wat we nog meer doen om gezond te blijven? Neem dan gerust contact met ons op. Gezamenlijk streven we naar een gezonde en vitale werkomgeving!

Word jij ook vitaal?

Meer nieuwsitems!

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!